Android Marketاندروید مارکت اندروید مارکت
اندروید مارکت > آموزش > تفاوت آیفون لاک با آنلاک چیست؟! و برای آنلاک دستگاه آیفون باید چه کارهایی انجام شود؟

تفاوت آیفون لاک با آنلاک چیست؟! و برای آنلاک دستگاه آیفون باید چه کارهایی انجام شود؟

تفاوت آیفون لاک با آنلاک چیست؟! و برای آنلاک دستگاه آیفون باید چه کارهایی انجام شود؟
  • تاریخ
  • دسته‌بندی آموزش
  • نویسنده
  • بازدیدها 18 632


برای بسیاری از کاربران تفاوت آیفون لاک با آنلاک همواره یک سوال بوده، برای فهمیدن این تفاوت در ادامه مطلب با ما همراه باشد...

آیفون در دنیا به 2 صورت عرضه می شود. 1-قراردادی (لاک) 2-آنلاک فکتوری

لاک:

مدل قراردادی قیمت خیلی پایین تری دارند. در حال حاضر آیفون5، 16 گیگابایتی که 649$ قیمت دارد با قرارداد اپراتور at&t با قیمت 199$ عرضه می شود. دلیل این تقاوت در این است که شما یک قرارداد 2 ساله با یکی از اپراتور ها می بندید و آیفون خود را می خرید و باید از سیم کارت همان اپراتور (که داخل آیفون قرار دارد) استفاده کنید و ماهیانه هزینه ی آن را باید پرداخت کنید. اگر در خارج زندگی می کنید و آیفون قراردادی بگیرید و اگر استفاده ی زیادی داشته باشید قیمت آیفون بیشتر از 650$ آیفون آنلاک فکتوری برای شما تمام می شود! در آیفون های لاک هیچ سیم کارتی به جز همان سیم کارت که در داخل جعبه قرار دارد کار نمی کند و برای این که بخواهید از سیم کارت دیگری استفاده کنید باید قرار داد را لغو کنید و آیفون را آنلاک کنید (در این مورد بعدا توضیح خواهم داد)

آنلاک:

مدل آنلاک فکتوری هم که از اسمش معلوم هست. با همه ی سیم کارت های دنیا کار می کند.



آنلاک کردن چیست؟!

برای بیشتر اپراتور ها می توان با پرداخت هزینه ای قرارداد را لغو کرده و آیفون خود را به صورت قانونی آنلاک فکتوری کنید. که هزینه ی آنلاک برای هریک از اپراتورها متفاوت است. گوشیهایی که بعدها به صورت رسمی آنلاک میشوند هیچ تفاوتی با گوشیهای آنلاک فکتوری ندارند و به صورت دائمی آنلاک خواهند بود.

آنلاک غیر قانونی چیست؟!

روش هایی هستند که می توان با استفاده از آنها آیفون لاک را به صورت رایگان آنلاک کرد، یکی از آنها استفاده از gevey هست که یک قطعه ی سخت افزاری است که آیفون را به صورت غیرقانونی آنلاک می کند. یکی دیگر ultrasn0w هست که نرم افزاری است که بعد از جیلبریک کردن آیفون از طریق سورس های مختلف قابل نصب هست که بعد از نصب آن می توان از سیم کارت های دیگر استفاده کرد. این روش ها دردسر های زیادی دارند. مثلا بعد از هر بار ریستور یا آپدیت باید این پروسه ی آنلاک را اجرا کنید، بعضی وقت ها باید روی ورژن های قدیمی بمانید و تا زمانی که این برنامه برای نسخه ی جدید آپدیت نشوند، ریستور نکنید. همچنین در نسخه‌های بعد از iOS8 این امکان به کلی وجود ندارد.


شما می توانید در مرکز اندروید مارکت، تنها با ارائه سریال دستگاه خود و به صورت غیر حضوری و در سریعترین زمان ممکن، ایفون یا سایر گوشیها را آنلاک نمایید.

جهت آنلاک رسمی و دائمی گوشی خود به این بخش از فروشگاه مراجعه فرمایید
با ما تماس بگیرید.