خداحافظ سیانوژن! کنارهگیری سیانوژن مود از رقابت با سیستم عامل ها
- تاریخ
- دستهبندی اخبار
- نویسنده admin
- بازدیدها 3 817
پس از ناکامی سیانوژن در رقابت سیستمعاملها، این کمپانی اعلام کرد تا پایان ماه میلادی تمام سرویسها و فعالیتهای خود را قطع خواهد نمود. پروژههای متن باز همچنان برای علاقه مندان در دسترس است و سیانوژن قصد دارد بر روی فعالیتهای جانبی برای اندروید تمرکز کند.
یکی از مؤسسان سیانوژن به نام استیو کاندیک، اخیراً اعلام نموده این کمپانی با سرمایه گذاری گروهی، تحت برند دیگری احیا خواهد شد. ظاهراً یک گروه نرم افزاری به نام Lineage Android Distribution قصد چنین کاری را دارد. هنوز اظهار نظر رسمی در مورد آن نشده اما به نظر میآید این گروه بخشی از نوسازی سیانوژن باشد.
وقتی بوئینگ در 6 آوریل 1971 تعداد کارمندان خود را از 100 هزار به 39 هزار تقلیل داد و دفتر خود در سیاتل را تعطیل کرد یک شعار معروف روی بیلبوردها نصب شد: آخرین نفری که سیاتل را ترک میکند، لامپ ها را خاموش کند... پس از آن سیاتل به ندرت مرکز کمپانیهای بزرگ قرار گرفت (مانند استارباکس) و حالا خبر رسیده است که سیانوژن/ Cyanogen، محبوبترین رام کاستوم اندروید تصمیم دارد تا آخر امسال دفتر خود در سیاتل را تعطیل کند و این یعنی آغاز مرگ یکی از بهترین جایگزینهای اندروید روی گوشیها و تبلت های امروزی!
این خبر درحالیکه کمتر از 4 هفته بهپایان سال مانده به معنای اخراج تعداد بیشتری از کارمندان و انتقال دفتر به پالو آلتوی کالیفرنیا است، جایی که تنها دو نفر برنامهنویس اندرویدی مشغول فعالیت هستند.
وضعیت استیو کاندیک یکی از مؤسسین سیانوژن (توسعهدهنده اصلی CyanogenMod ROM) که ماه پیش از هیئتمدیره کنار گذاشته شد معلوم نیست. وی مدیر بخش علمی بود و وضعیتش هنوز مشخص نشده است.
سیانوژن در حال حاضر روی نسخه CyanogenMod 14.1 کار میکند که همان اندروید 7.1 است که کاستومایز شده است.
رؤیاپردازی های قبلی و رساندن ارزش سیانوژن به 1 میلیارد دلار در حالی رسانهای شد که بزرگانی مانند مایکروسافت، کوآلکوم و ... سرمایهگذاری 80 میلیون دلاری روی این کمپانی به امید تحقق سومین سیستمعامل بعد از اندروید کردند اما ظاهراً باید رؤیاهای خود را شکستخورده فرض کنند.
کیرت مک مستر مدیر اجرایی سابق سمت چپ و کاندیک سمت راست / عکس زیر
CyanogenMod یا CM سیستمعامل متنباز و از خانواده یونیکس و برداشت آزادی از اندروید است که هسته آن با زبان سی/C و C++ و جاوا نوشتهشده است. سیانوژن اولین بار در جولای 2009 عرضه شد و هم اکنون بیش از 50 میلیون کاربر دارد.